Boerderijwinkel

Naast onze welbekende vleespakketten verkopen wij ons vlees nu ook los in onze boerderijwinkel! Wij zijn standaard elke zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00 uur. En wanneer de vlag uithangt of doordeweeks op afspraak, bent u ook van harte welkom! Kom gerust langs op onze boerderij en laat u informeren over ons (h)eerlijke rund- en varkensvlees!

Wij hebben de koffie en thee klaar!

Vleespakketten:

Wij verkopen ons vlees ook in samengestelde pakketten. De vleespakketten bevatten vlees naar verhouding wat de koe levert. Dat gaat van gehakt, hamburgers, soeppakket, rollade, riblappen tot ossenhaas, rib-eye en andere steaks. De pakketten zijn altijd evenredig verdeeld zodat u, ook in het vervolg, een gelijksoortig pakket heeft.

Heeft u interesse in een van onze vleespakketten of wilt u meer weten, kom dan langs in onze boerderijwinkel of neem vrijblijvend contact met ons op. Houdt ook onze Facebook pagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen!

Door de combinatie van natuurbeheer (natuurbegrazing) en het verkopen van vlees zijn wij van mening dat er veel meer uit ons mooie cultuurlandschap te halen is,

Heerlijk natuurlijk vlees in combinatie met gewenste natuurdoelen, een win-win situatie.